Lagu Terbaru Via Vallen - Akhire Cidro mp3 Download | MusikID
MusikID
Home Halo Tamu !
Pop Indo * Dangdut Koplo * Dj Remix * Hip Hop / Rap Reagge * Rock / Metal * Religi * Campursari * Kpop / Jpop / Cpop Mancanegara

Download Lagu Terbaru Via Vallen - Akhire Cidro [Dangdut Koplo 2018]

Judul : Via Vallen Akhire Cidro
Album : Dangdut Koplo 2018
Ukuran : 6.84 MB
Durasi : 7:25 minutes
Upload by : Via Vallen
Terunduh : 0 diunduh
Ditambahkan : Sat, 31 Mar 2018 (12:02)
Bagikan ke : facebook twitter
Music Mp3 download Via Vallen - Akhire Cidro - Dangdut Koplo 2018 di Download lagu mp3. Gudang Lagu Terbaru 2018 free download Via Vallen - Akhire Cidro - Dangdut Koplo 2018 mp3 gratis in Musikid.wapqu.com. Thank you for visiting our website, Please share this song with your friends.

Disclaimer: Lagu Terbaru Via Vallen - Akhire Cidro - Dangdut Koplo 2018.Mp3 is a free share song. All material is copyright to the owner of their respect and no copyright infringement is intended. If any MP3 download infringes your copyright, please CONTACT US for MP3 file deletion. Download Lagu mp3 Terbaru gratis 2018, Gudang lagu mp3 Terbaru Via Vallen -Akhire Cidro - Dangdut Koplo 2018 terupdate 2018. Free Download Music mp3 Via Vallen - Akhire Cidro - Dangdut Koplo 2018 here.
[[FULL ALBUM]] Via Vallen lagu mp3 Terbaru.zip,Download Kumpulan Lagu Via Vallen Terbaru, Gratis Download Lagu Mp3 Via Vallen - Akhire Cidro terbaru, Daftar Terbaru Lagu Mp3 Dari Via Vallen, Daftar List Lagu Dari Via Vallen Lengkap Full Album Terbaru, Download Lagu Via Vallen - Akhire Cidro.mp3, Kumpulan Lirik Lagu Dan Kord Gitar Dari Via Vallen yang berjudul Akhire Cidro dalam album Dangdut Koplo 2018 Lengkap Terbaru.
HTML Code Copyright By MusikID

Download Via Vallen Akhire Cidro Terbaru


Lirik Lagu Dari Via Vallen Dengan Judul Akhire Cidro
semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan Kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

semendal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tr
Lirik Lagu Via Vallen - Akhire Cidro by MusikID
HTML Code

BB CODE












Kumpulan Lagu Terbaik Via Vallen Lainnya:
Via Vallen Via Vallen - Ati Siji
Ukuran: 4.89 MB
Via Vallen Via Vallen - Teleng Pacitan
Ukuran: 4.56 MB
Via Vallen Via Vallen - Akhire Cidro
Ukuran: 6.84 MB
Via Vallen Via Vallen - Kalah Cepet
Ukuran: 6.5 MB
VIA VALLEN VIA VALLEN - NGELALI
Ukuran: 9.13 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Lepas Tanpa Kata
Ukuran: 4.31 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Cinta Kurang Gizi
Ukuran: 3.2 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - 5 Centi
Ukuran: 4.02 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Selingkuh
Ukuran: 4.14 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Secawan Madu
Ukuran: 4 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Sakit Sakit Hatiku
Ukuran: 3.83 MB
Via Vallen - PlanetLagu.com Via Vallen - PlanetLagu.com - Sayang
Ukuran: 4.74 MB
Via Vallen Via Vallen - Bojo Galak
Ukuran: 7.33 MB
Via Vallen Via Vallen - Baper
Ukuran: 6.29 MB
Via Vallen Via Vallen - 5 Centi
Ukuran: 6 MB
Via Vallen Via Vallen - Lepas Tanpa Kata
Ukuran: 6.28 MB
Via Vallen Via Vallen - Makan Di Luar
Ukuran: 7.56 MB
Via Vallen Via Vallen - Sakit Sakit Hatiku
Ukuran: 5.71 MB
Via Vallen Via Vallen - Secawan Madu
Ukuran: 5.97 MB
Via Vallen Via Vallen - Selingkuh
Ukuran: 6.18 MB

Lihat Semua Lagu Via Vallen

Keywords : Download Lagu Via Vallen Akhire Cidro.Mp3 , Cari Lagu , PlanetLagu, StafaBand, 4shared, bursamp3, wapkalagu, sharelagu, savelagu, uyeshare, wapku.net, wapka.mobi, mp3.li, azlyrics, lirik lagu, mp3.zing.vn, Sportify, JOOX Musik, LangitMusik.mobi, vimeo, waptrick, iTunes, Melon.co.id, Lagu Legal, meTube, youtube, tubidy, Lagu Indonesia Terbaru, Terlaris saat ini - www.musikid.wapqu.com - Via Vallen Akhire Cidro dapat Anda download langsung secara gratis disini.
» Google » Via Vallen - Akhire Cidro»Via Vallen - Akhire Cidro.mp3
TOTAL ONLINE
USERS: (0)
Share 0n : facebook | twitter
MusikID Review : by Google.com MusikID - Free Download Mp3 Indonesian at Google Inc rating 5.0 / 5 Gratis Download Lagu Mp3 Indonesia Full Album Terbaru Lengkap Dengan Lirik Lagu
FAST DOWNLOAD